Workshops Afbeelding invoegen
 
Naast behandelingen geef ik ook workshops waarbij actief mee gedaan mag worden. 
Deze workshops kunnen in huiskamerverband (minimaal 6 personen) of voor grote groepen (maximaal 40 personen) worden gegeven. 
 
Je kunt kiezen uit de volgende workshops;
 
Tenen lezen
Afbeelding invoegen
 
Bij deze workshop leer je kijken hoe je letterlijk op dit moment in het leven staat. Het is een methode om het karakter en gedrag van de mens in kaart te brengen.
Door naar de stand van de tenen, de vorm en de nagels te kijken, kun je leren hoe je de tenen kunt lezen. Iedere teen heeft een eigen karakter eigenschap. Tijdens de workshop mogen de voeten bloot en gaan we veel over ons zelf leren.


Ontspanningsmassage op de voet
Afbeelding invoegen
  Bij deze workshop leer je de basishandelingen om de voet te masseren. Omdat alle zones van het hele lichaam zich op de voet bevinden, masseer je dus eigelijk het hele lichaam. Deze massage oefenen we bij elkaar, dus je gaat zeker wijzer en ontspannen naar huis!


Oosterse zachte gezichtsmassage
Afbeelding invoegen
  De gezichtsmassage leer je bij deze workshop om bij jezelf en bij een ander te doen. Het voert afvalstoffen af, heeft een liftende werking, zorgt voor vitaliteit en is heerlijk ontspannend. We werken met een jadesteen en zachte Oosterse creme, die je na de workshop voor jezelf kunt bestellen. Ook leer je hoe de jadesteen kunt reinigen. 
 
Interesse om een workshop te organiseren of meer informatie? Vul dan het contactformulier in! Prijzen vind je op deze site.