Afbeelding invoegen
Leuk dat je mijn site bezoekt!

Mijn naam is Monique Fakkeldij-Smeink en ik heb mijn eigen praktijk Harmonique in Eemnes en in Almere.
Ik weet uit ervaring hoe erg het is om veel pijn te hebben, zelf had ik enorm veel rugpijn vanwege ernstige slijtage aan mijn tussenwervelschijven. Na vele pijnstillers en specialisten ging de pijn niet weg en bleef mijn dag beheersen.Toen mijn klachten verdwenen door voetreflexbehandelingen en ik weer pijnvrij was, wilde ik op deze manier mensen gaan helpen en mijn vreugde te delen. Daarom ben ik de 2,5 jarige opleiding gaan doen voor voetreflextherapeut en deze gediplomeerd afgesloten.
 
Als gediplomeerd voetreflex therapeut, Guasha therapeut en Reiki Master help ik sinds 2008 mensen met allerlei klachten en met succes!
 
Praktijk Harmonique is inmiddels uitgebreid met meerdere soorten therapieën en behandelingen, dit kunt u lezen bij Behandelingen
 
Het doel van mijn behandelingen
Al mijn therapieën en behandelingen zijn erop gericht om blokkades op te heffen, zodat het lichaam in staat is om zichzelf te genezen. Alle klachten hebben een oorzaak en zijn vaak een alarm van het lichaam, zeker klachten die al lange tijd/chronisch aanwezig zijn. Welke boodschap uw lichaam te vertellen heeft zal duidelijk worden tijdens de behandelingen, waarbij wordt uitgegaan van de totale mens en de samenhang tussen lichaam, geest, energie en de ziel.
 
Symptomen verdwijnen wanneer oorzaken verschijnen!

Ik ben nog lang niet uitgeleerd en hierdoor blijft Praktijk Harmonique ook groeien.
 
 
Liefdevolle groet van Monique.