Ontspanningsmassage op de voet

Ontspanningsmassage op de voet
 
Afbeelding invoegen
 
Op de voet worden alle delen van het lichaam weerspiegeld in zones. Wanneer de voeten gemasseerd worden, komt het hele lichaam dus tot ontspanning.
Tegenover een druk en stressvol bestaan is het belangrijk dat er ook ruimte is voor ontspanning van lichaam en geest. Tijdens een ontspanningsmassage kun je tot rust komen op beide vlakken. Ook heeft het effect op een beter en diepere ademhaling, waardoor er een beter doorstroming in het lichaam plaats kan vinden.
 
Op een heerlijke behandelstoel in een warme sfeervolle praktijk, zult u zich kunnen overgeven aan de rust en ontspanning. Indien u wenst kunt u tijdens deze massage onder een deken liggen en een rustig muziekje op de achtergrond horen. Even een uur helemaal voor jezelf!
 
Een ontspanningsmassage vergroot het innerlijke gevoel van veiligheid, het gevoel van "gewenst te zijn" en vergroot daarmee het gevoel van zelfvertrouwen.
 
Maak lekker een afspraak voor jezelf, of geef iemand deze massage kado. Bel of vul het contactformulier in voor een afspraak of meer informatie! Contact